zaterdag 14 augustus 2010

Almyra Hotel Paphos, Cyprus

Kindvriendelijk design hotel op Cyprus: because having children doesn’t mean that you have to sacrifice good taste...Ik ben zelf geen fan van grote hotels of all inclusive formules. Maar ... voor dit hotel (189 kamers) heb ik graag een uitzondering gemaakt. En het is wel erg lekker om je een week lang in een mooie stijlvolle omgeving te laten verwennen en helemaal niets te doen. Alleen maar zwemmen met de kids, boekje lezen op van die heerlijke bedden aan het zwembad, een strandwandeling maken en genieten van heerlijk eten.

Hotel Almyra is een fijn boutique hotel in Paphos op het eiland Cyprus. Voor de kids is er kinderopvang, babysitting service, aangepast kindermenu en mooi apart design kinderbad. Je kan voor aankomst allerlei baby/kind benodigdheden bestellen zoals babyvoeding, luiers, zwembandjes, flessenwarmers etc.

Geniet in één van de restaurants van de heerlijke Japanse fusion keuken van een voormalig chef van Nobu London en laat je verwennen in de Almyra SPA. Reserveer bij voorkeur een (connecting) room met uitzicht op zee. Paphos zelf is niet heel inspirerend maar het hotel biedt voldoende luxe en service, je wil daar eigenlijk helemaal niet weg.

Kijk voor meer info ook op de website http://www.almyra.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten