maandag 29 oktober 2012

Le Richemond, Genève

Dorchester Collection


Hotel Le Richemond in Geneve is één van de hotels van de de Dorchester Collection. Denk bij Dorchester Collection aan prinsesje nooitgenoeg, celebrities, hele fijne service, een heerlijke Spa en VIP treatments voor kinderen!  Zo verzamelen modemensen zich tijdens fashionweek in Milaan in Principi di Savoia (lees Tales of Endearment over Al Principeen is Plaza Athenée en Le Meurice Parisien chic en kindvriendelijk tegelijk.



Le Richemond

Hotel Le Richemond is gelegen aan het meer van Geneve. Niet bepaald chic for less maar wel tres comfortable! Vergeet trendy hotspot, scandinavisch design, hotel gimmicks en modemeisjes in de bediening. Le Richemond is timeless chic en "client is echt king". De SPA is klein maar fijn met Shiseido producten. In de kamers badproducten van L’Occitane en misschien zou je het niet verwachten maar kinderen zijn meer dan welkom met een hele reeks aan kinderfaciliteiten: van kinderbadjassen, de Richemond Teddy beer en kinderfims en dvd's. Misschien zou een nespresso apparaat op de kamer nog fijn zijn in plaats van een koffie te bestellen via de room service.
 
 




Genève

Op zondag zie je hardlopers en families wandelen langs het meer en in het park, kinderen leren fietsen op de lange brede boulevard. Met mooi weer is een vaartocht over het meer een must en lunchen doe je bij Cafe du centre op Place du Molard, I adore!




Genève ligt in een prachtig natuurgebied. Je hebt uitzicht op de bergtoppen en vanaf half december is de verleiding groot om op nog geen uur rijden de ski’s om te binden.  Als je in de zomer gaat heb je begin augustus groot feest met vuurwerk rondom het meer van Genève.
Voor grote en kleine prinsen en prinsesjes nooitgenoeg is Genève een fijne city trip met luxo verblijf in Le Richemond.
 
Lees meer over Genève en omgeving op Family Travel Delights:
Ski Chic

Geen opmerkingen:

Een reactie posten