dinsdag 9 oktober 2012

De beste CHOCOLA adressen in AmsterdamWie is niet groot gebracht met de geheimzinnige chocoladefabriek van Willie Wonka? En wie wil er niet bonbons kopen in de “chocolaterie” van Juliette Binoche in de film Chocolat?

Het is weer tijd voor mooie herfstwandelingen door het Vondelpark en niets fijner om daarna een chocolat chaud te drinken “en famille”. Voor de kinderen met veel slagroom en voor de benjamin van de familie een babycino.Amsterdam heeft de grootste cacao haven van de wereld. Waar moet je zijn voor de Willie Wonka experience, de beste hot chocolat en de lekkerste choco in Amsterdam?
 
 
Allez on y va:

Espressofabriek in het Westerpark. Biologische choco snippers en daar warme melk overheen, yummie!
Patisserie Pompadour misschien minder geschikt met rondrennende peuters maar wel een beetje de Ladurée van Amsterdam't Goede Soet is de favoriete choco "snoepwinkel" van mijn kinderen. Naast bonbons marshmallow gehuld in chocolade, choco lolly's, choco paddestoelen en choco Nijntje. Hoek Herenstraat/Keizersgracht 95


 
 
 
 
 
 
Unlimited Delicious in de culiaire Haarlemmerstraat. Er zijn workshops bonbons maken voor kinderen


Artichoc voor chocolade kunstwerkjes in Oud-Zuid


The Moods aan de Lindengracht in de Jordaan. Fair trade chocolade laten smelten in warme melk, yummie!Hotel Chocolat  aan de Heiligeweg. In de Coffee vs Cocoa Bar kan je heerlijke chocolademelk drinken.

De Chocoladefabriek opent in 2013 haar deuren! Net als Sjakie waan je je in een sprookjeswereld van cacao en chocola. Het ultieme verjaardagspartijtje natuurlijk!

 


En dan heb je in Parijs zoiets leuks, kan dat svp ook in Amsterdam? Dat die meneer met de chocolade bakfiets even komt langsrijden bij de speeltuin of in het park.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten