dinsdag 28 augustus 2012

Foodie Travel Delights in Seminyak

Ontbijt op het strand, lunch tussen de rijstvelden en diner in een tradtioneel Javaans Joglo house. Wat zijn de meest yummie en stijlvolste adressen voor ontbijt, een koffie, sunday brunch, lunch en diner in Seminyak en omgeving, here we go:


Ontbijt

In het weekend ga je voor zeezicht en heerlijk ontbijt naar La Lucciola, Jl. Laksmana (Jl. Oberoi), Temple Petitenget, Kerobokan. Kies fruitsalad en de lekkerste Lyme-Lychee juice ever.
Grocer and Grind is een fijne hang out voor ontbijt of alleen een koffie.
Daarnaast hebben ze een heerlijke gegrilde kip en pizza's take away.


Sunday Brunch

Tsja Ku De TA is natuurlijk altijd leuk: voor lunch, cocktail, dinner, party en de hele dag loungen. Maar vooral de Sunday Brunch is fijn met de kids vanwege ijscoman, glijbaan en knutseltent. Vergeet ook niet even bij de boektiek binnen te lopen.
Lunch

Betelnutcafe in Canggu heeft het helemaal. Sfeer (uitzicht op de rijstvelden) relaxed en eten is really really delicious!! The Betelnut salad is een goede keus voor lunch. Kijk op de Facebook pagina voor meer details.
Cafe Bali, Jalan Laksmana T: (0361) 736 484 als rustpunt in het drukke shopping mekka Seminyak. Sfeer en interieur is mooi. De kaart erg uitgebreid maar alles is lekker!Sunset cocktail

Als je een oppas kan regelen moet je naar Rock Bar in Jimbaran maar met kids is Potato-Head-beach-club een hele goede optie. Het design is een beetje jaren 50 L.A., het is hier zeker geen kinderfestijn maar wel cool met de family.
BBQ @ the beach

Echo beach. Vanaf Seminyak beach loop je in een uur naar deze geweldige plek.
Kies een visje voor op de bbq, enjoy.

Jimbaran Bay
Met de voetjes in het zand, mooie zonsondergang, kreeft en flesje Bintang.


Dinner

By far een grote favoriet is Biku. Een tradionele Javaanse Joglo house en dito inrichting. Heerlijk local food maar ook pasta en kleurplaten voor de kids. En de Carrot cake is tres tres delicieuse! Het restaurant heeft ook een kleine bookshop met tweedehands en nieuwe boeken, Balinese zeep en sarongs. Reserveren is een must.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten