vrijdag 13 mei 2016

Brooklyn NY, do like the locals do

Brooklyn it is! Even de Brooklyn Bridge of Williamsburg Bridge over met de fiets en je wordt getrakteerd op picture perfect views, street art, geweldige lunch adressen, wijnbars en de place to stay is een heerlijk appartement in een brownstone of het Wythe hotel met een mooie rooftop bar.

Wythe hotel, Williamsburg


De 'hood' Cobble Hills ligt niet ver van de Brooklyn Bridge, op loopafstand van Dumbo.
Dumbo is one of my favourites! Je kan er heerlijk een koffie halen en amandel croissants.  Ga langs de waterfront zitten met prachtig uitzicht en trakteer kids op een ritje in de Jane Caroussel Als je wat meer Brooklyn inloopt kom je in een hele levendige wijk Cobble Hills met fijne winkelstraten Court Street en Smith Street. In Smith Street is boutique Bird een treasure.

Amandel croissants bij Almondine in Dumbo

Pachtige brownstones, kleine parkjes, ouders met kinderen, veel hipsters in de buurt die hondjes uitlaten of in de koffiebar achter de laptop zitten. En dan de Healthy Lifestyle everywhere:  juicebars, veggie lunch met yummie kale soup en avocado toast. Zondagochtend zie je locals met yogamat op weg naar de yoga school en veel, heel veel hardlopers.

Boutique Bird

Veel locals gaan het weekend de stad uit, naar hun farmhouse in Upstate NY of The Hamptons. De thuisblijvers maken zich op voor een weekend met familie en vrienden. In de ochtend haal je een coffee te go bij Tekoa naast Cobble Hill Park.
Ga naar de wekelijkse Brooklyn Flea Market voor designer vintage en brocante. En aan de waterkant in Williamsburg vind je elke zaterdag een hele hippe foodmarket.

Stay tuned voor meer Insider tips van locals uit Brooklyn.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten