vrijdag 11 juni 2010

Apple iPhone commercial - Family TravelAls je met je lieve kindertjes al urenlang in de auto onderweg bent naar je vakantiebestemming is na het horen van vele kinderliedjes, stickers plakken op de ruiten, kleuren in het grote vakantieboek en improvisatie spelletjes zoals ik zie ik zie wat jij niet ziet..... de dvd speler nog altijd de uitkomst! Maar.... daar komt nu de iPhone en iPad bij. Ook tijdens de vakantie zijn er goede apps te downloaden ter vermaak, afleiding en voor nuttige informatie onderweg. Het is soms moeilijk kiezen uit de 90.000 apps van Apple store. Zie hier een top 10 van fijne apps:

1. My little suitcase (1,59 euro)
Inpakken en wegwezen! Voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Kids kiezen zelf hun vakantiebestemming en pakken hun eigen koffertje in.

2. Sneezies (0,79 euro)
De favoriet van mijn zoontje, ik weet niet of het spel om de sneezies al niezend te bevrijden uit hun bubbel zo leuk is of de achtergrondmuziek...

3. Kidart (0,79 euro)
Kleuren en tekenen op de iPhone

4. Cassie in Paris (1,59 euro)
Wat is dit leuk!! Als je met de kids naar Parijs gaat is dit een must. Cassie reist naar Parijs en ziet de highlights samen met haar ouders (Engels gesproken)

5. Cupcakes (0,79 euro)
Na maanden vinden mijn kids dit nog steeds een van de leukste apps. Cupcakes bakken, versieren met slagroom, chocola, snoepjes en...opeten!

6. Postino (gratis)
Kaartje sturen vanuit je vakantie adres.

7. Animatch (0,79 euro)
Memory met schattige diertjes en dito geluiden.

8. Old MacDonald (1,59 euro)
Leuke en leerzame apps voor kleine kinderen 2-4 jaar.

9. Wheels on the bus
De wielen van de bus gaan rond en rond.... Door NY Times omschreven als een van de beste I Phone apps voor kinderen. Mamma's en pappa's zelf inzingen en dan de kids interactief laten genieten van de muziek en de bijbehorende beelden.

10.i Baby Monitor (0,79 euro)
Goede babyfoon voor op reis. iPhone bij de baby op de kamer, bij geluid wordt ander voorgeprogrammeerd nummer gebeld.

1 opmerking: