zondag 6 juni 2010

Hip en familievriendelijk verblijf in Languedoc-Roussillon

http://www.lesarrail.com

Met je kinderen op vakantie hoeft helemaal niet te betekenen dat een verblijf in boutique hotels voorlopig tot het verleden behoort. Le Sarrail in de buurt van Carcassonne in de Pyreneeën beschikt over 3 mooie retro chic ingerichte vakantiehuizen (Figue, Cypres en Citron) met omheind en verwarmd zwembad voor gezamenlijk gebruik. Le Sarrail heeft fijne hotelfaciliteiten waaronder catering (incl. babyvoeding), wijnproeverijen en fietsenverhuur.

Voor de kids is er een speeltuin met blokhut, trampoline en alles wat je voor verzorging en veiligheid van je kinderen nodig hebt is aanwezig, van kinderstoelen, babybedjes, traphekjes tot speelgoed, verkleedkussens en wandelwagens. Een avond eten in één van de goede restaurants in de omgeving zonder de kinderen: Le Sarrail regelt een babysit.

In de directe omgeving is genoeg te doen en het strand is binnen een uur bereikbaar. Toulouse en Carcassonne zijn een bezoek waard en er zijn een aantal mooie dorpen in de omgeving.

Geniet van een hip en familievriendelijk verblijf in le Sarrail. Voor meer info en foto's van de drie huizen, zie de website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten