woensdag 27 juli 2011

B&B de Groote Engel

CHILL, STILTE, WEEKENDJE WEG MET JE GELIEFDE ZONDER KIDS, HEEL GROOT BUBBELBAD, L’OCCITANE, OPENHAARD, WIJN, DVDTJE KIJKEN, BOEK, UITSLAPEN, HARDLOPEN IN HET BOS, WARME BROODJES, JOGHURT VAN HET HUIS, VERSE JUS, KOFFIE, ENJOYB&B de Groote Engel ligt in Hulshorst bij Harderwijk. Gastvrouw/eigenaresse Jolande is een leuke hippe vrouw die zorgt voor een hele fijne relaxte sfeer. Als je er al eens over gedroomd hebt om zelf een B&B te beginnen dan wil je dat zoals zij het doet.

De Groote Engel heeft 5 mooie kamers met ieder een eigen sfeer. Maak een boswandeling of ga naar de sauna (de Veluwse bron). In Harderwijk kan je heerlijk dineren bij Michelin sterrenrestaurant het Nonnetje. Jolande verzorgt een heerlijk ontbijt en de tasty joghurt a la Groote Engel moet je beslist ook thuis maken:

  • 3 delen Griekse yoghurt
  • 1 deel mascarpone
  • 1 deel honing
  • Aardbeien of rijpe mango of passievrucht door de blender
Een nachtje onder de sterrenhemel kan ook bij B&B de Groote Engel:

B&B de Groote Engel heeft een zeilschip. De schipper vaart je naar een veilige en rondom beschutte ankerplaats, midden in de natuur. Je gaat zelf koken met Groote Engel recept en ingrediënten die je meekrijgt. Wijn, kaasplankje, sterrenhemel. De volgende ochtend wordt je om 10.00 uur weer opgehaald door de schipper. Si romantique!

Kijk voor alle informatie en prijzen eens op de website http://www.groote-engel.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten