zaterdag 25 augustus 2012

Bali is Magic



Een Frangipani bloem in je haar, kikkers vangen in de rijstvelden, een kokosnoot die voor jou uit de boom wordt gehaald en kinderen van nog geen 10 jaar rijden zelf op een scooter in een dorpje tussen de rijstvelden (mijn zoon van 7 wil daarom hier blijven wonen!). Mijn kinderen leren Balinees koken, ze zien hier hoe een ananas groeit, waar vanille vandaan komt en hoe kruidnagel en koffiebonen liggen te drogen in de zon.



Bali is zeer kindvriendelijk en zoveel meer dan een kindermenu, baby sitting service of kinderstoel in een restaurant. Het is onderdeel van het leven op Bali. Hoe mooi en kleurrijk zijn de grote ceremonies en kleine rituelen waar je elke dag weer getuige van bent. Mijn zoontje van 3 die zelf offertjes namaakt van klei, gras en bloemen.  Mijn dochter van 9 in een bloemenbad na een honingmassage. Een yogaklasje voor kinderen in een sereen Eco chic resort, een Sunday Family Brunch bij hotspot Ku De Ta en villa personeel die elke ochtend trouw een pannenkoek bakt voor mijn kinderen.
Need I say more? Dit alles en nog veel meer maakt de lange vliegreis meer dan goed.
Bali Bliss in een prachtig gelegen Eco Lodge aan de voet van de berg Batakaru in Centraal-Bali of in een zeer stijlvol en sereen Eco Lodge met yogalessen tussen de rijstvelden. Hoe vind je een mooie vakantievilla, leer een excentrieke schilder in Ubud kennen, shop till you drop met de gypset chic shopping adressen in Seminyak, enjoy niet te missen lunch hotspots en weet waar je de allerlekkerste carrot cake kan eten. Ontspan met een fijne award winning massage voor toute la famille en geniet van de beste dinner hotspots.

Family Travel Delights neemt je mee komende weken. Stay tuned, Bali is Magic!
 

 

1 opmerking:

  1. heel erg leuk geschreven anouk ben het helemaal met je eens. Bali is zo leuk met kids

    BeantwoordenVerwijderen