zondag 23 september 2012

Serendipity kids

Je wandelt over één van de mooiste grachten van Amsterdam op zoek naar de 9 Straatjes of bent op weg naar een lunchafspraak in de Amsterdamse binnenstad. Of je bent op weg naar school met een bakfiets vol kinderen. Grote kans dat je dan bij toeval een bijzonder fijn adresje ontdekt. Serendipity Kids is er zo één, een nieuwe designer vintage kinderkleding boetiek  aan de Leliegracht in Amsterdam.

 
De “Young Urban Mums” kennen de weg al naar de mooie -al dan niet pop up- designer vintage boetieks waar je dat bijzondere Lanvin tasje en de gouden “Pamela Ewing” dress kan vinden. Maar een “snoepwinkel” met vintage topmerken voor kinderen is nieuw. Serendipity Kids is stoer en adorable, de eigenaresse heeft jarenlange ervaring in de fashion industry en trakteert je tijdens de zoektocht onverwachts op een glas eau de menthe en cupcakes. De prijzen zijn vriendelijk en kwaliteit is als nieuw.
 

Heb je zelf mooie designer vintage kinderkleding dan kan je het ook inbrengen bij Serendipity Kids. Bij verkoop ontvang je 40 % van de verkoopprijs. Niet verkochte kleding gaat naar het goede doel Wings of support Voor alle informatie hierover kijk je even op de website van Serendipity Kids.

Dus hurry up voor het unieke one piece vintage jurkje van Bonpoint, een stoer skipak van Kidscase en het aller mooiste groene kerstpak voor je baby van Ralph Lauren.

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten