zaterdag 15 juni 2013

Natuur, Fashion & Curiosa

Lanvin F/W 2013

In de F/W collectie 2013 van Lanvin veel vlinders en andere insecten, mooi! Natuur & Fashion is helemaal en Vogue. In Parijs is het rariteitenkabinet van Deyrolles een must-see en neem je ingelijste vlinders als bijzonder souvenir mee naar huis. En vergeet niet in Parijs met de kinderen naar het indrukwekkende MusĂ©um d’histoire naturelle de Paris te gaan.


 
 
Deyrolle
 
Ook in Amsterdam vind je curiosa treasures. The Otherist op de Leliegracht is een bijzondere boutique met glazen stolpen, schedels en ingelijste insecten. Bij Weldaad in de Reestraat en op de Noordermarkt vind je mooie glazen treasure dozen voor de schelpenverzameling van je kinderen. Voor bijzondere vlinderverzamelingen en meer natuur curiosa neem je de kids mee naar Naturalis in Leiden. In Burgers Zoo is een bijzondere mode tentoonstelling die ons op een respectvolle wijze kennis laat maken met de band tussen fashion en het koninkrijk der dieren.


 
Weldaad

By Pipit  is een quirky webshop. De Nederlandse ontwerpster haalt haar inspiratie voor het ontwerp van haar sieraden uit reizen. Veren, schelpen, skulls en meer natural fashion zie je terug in de originele ontwerpen, very gypset!

Feather hairclip By Pipit
 
 
Dragonfly ring By Pipit
 


Natuur, Fashion & Curiosa, fijne Travel Combinatie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten