donderdag 19 december 2013

FTD Flashback 2013

Het FTD jaaroverzicht! Flashback met mooie en bijzondere travel delights. Veel dank aan expats en buitenlandse bloggers die de local city treasures met ons wilde delen.
Comporta in Portugal is de ontdekking van het jaar en veel nieuwe travel inspiratie op het gebied van food, art en fashion. Reizen doen we in stijl zoals nomadic chic langs de Marokkaanse kust, gypset aan het strand van Deia op Mallorca of een roadtrip door Texas. Louis Vuiton opende deze zomer een travel pop up store in Parijs, zijn er veel exposities (geweest) die art en fashion met elkaar combineren, zijn we dol op favoriete Franse foodblogs en erg trots op de eerste uitgave van de mooiste inspiratiekaart van Amsterdam, de FTD Amsterdam City Treasure Map 2013.En wat zijn de favoriete en meest gelezen blogberichten van 2013, tadaa daar gaan we:
 
1. Singapore
Singapore stond dit jaar op de lijst van de NY Times ´46 places to go in 2013. Reden genoeg voor Family Travel Delights om aan de Nederlandse expat Rinske Bloemendal te vragen naar haar secret hide aways en kindvriendelijke plekken in de stad. Van trending rooftop bars tot de leukste buurten van Singapore. Onmisbare adressen voor in je little travel notebook voor een city trip/stop-over van een paar dagen.
 
Marina Bay Sands


2. Droomplekken zomer 2013
Tja eigenlijk zijn dit nog steeds de mooiste bestemmingen met stijl voor op je wishlist en allemaal mediterraan. Het nog onontdekte Comporta (laat het zo blijven....), een stijlvolle masseria in Apulië, een visje eten aan het strand van Deia, het strand van Tarifa en authentiek Corsica zijn droomplekken in Europa.


Comporta beach


3. Amsterdam Insider hotspots
Voor Amsterdam was 2013 een bijzonder jaar. Een waanzinng culturele rijkdom met geweldige musea, mooie grachten en waar het te doen is op het gebied van design en architectuur. Ook Amsterdam stond op de NY Times ´46 places to go in 2013. En niets is leuker dan van Insiders met smaak te horen welke hotspots en little treasures in de stad hun eigen favourites zijn. Zo hadden we de hoofdconcierge van hotel de l´Europe en gaf Priscilla Kranenborg haar favoriete hang outs in Amsterdam.
Alle mooie travel inspiratie is terug te lezen en te zien op www.familytraveldelights.blogspot.com, de facebookpagina van Family Travel Delights en op Pinterest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten