woensdag 13 mei 2015

Foodie delights aan de Belgische kust

We ontvluchten de City voor een Beach Break in Belgie. Aan de Belgische kust doen ze (nog) niet zo aan green juices, spelt wafels en quinoa salades. Hier geen zoveelste van hetzelfde hippe restaurant met mooie meisjes en jongens in de bediening die je eeuwig laten wachten op menukaart, bestelling, drankjes en afrekenen... maar authentieke visrestaurants zonder poespas en lunchplekken waar je tafeltje nog gedekt wordt met wit tafellinnen en echte obers top serveren in zwart pak met wit schort. We eten croissants, wafels, Marcolini bonbons en garnalenkroketten. Of liever moules frites, oesters en Kreeft. En vis moet zwemmen in Knokke met heel veel champagne. Wat een heerlijke culinaire verwennerij, love it!




Back in the city ga ik weer: in de ochtend citroenwater, bietensap en probeer het weer eens met havermoutpap. Zo vies:( maar zoonlief van 6 eet de hele kom leeg. Lekker mamma! OOh ik hou zo van Bourgondisch. Om het goed te maken ren ik een rondje Vondelpark en hou mij een week lang elke ochtend braaf aan de 7 minutes workout.


Meer over eten aan de Belgische kust en Knokke in Weekend a la Mer en Friet en Kreeft aan de Belgische kust

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen