zaterdag 11 december 2010

Een witte kerst in Engeland

White Christmas ….. we moeten het dit jaar nog even afwachten maar vorig jaar was het raak en wat een ongelofelijke sfeer! Met de kerstdagen voor de deur denk ik aan mijn witte kerst 2009 in Engeland. Kerst in Engeland is voor mij authentieke kerstmarkten, Christmas carolls op het dorpplein, een ultieme kerstsfeer in Bath, Engelsen aan de Christmas lunch inclusief rendier hoedjes en party poppers, knapperend haardvuur en de Waitrose supermarket vol overheerlijke producten.

In april schreef ik al over het waanzinnig sfeevolle Mead Cottage. Als je met gezin in een chic kindvriendelijk hotel wil overnachten kan dat ook.

De volgende 3 hotels zijn uitermate stijlvol en beschikken over familiekamers en faciliteiten voor kinderen. Pack your bags for:

Calcot Manor in de Cotswolds met SPA faciliteiten.
http://www.calcotmanor.com/

Babington House in Somerset is onderdeel van de "posh" Soho House Group uit London (http://www.sohohouse.com/). Het hotel heeft voor de kids een speelruimte, babysitting kan worden geregeld en er is een zwembad..Vergeet niet een Cowshed SPA behandeling te boeken. Zelf bezocht ik de Cowshed SPA in het St. Moritz Hotel in Cornwall, aanrader! De quirky Cowshed produkten zijn ook te bestellen via internet http://www.cowshedonline.com/

Voor meer info over Babington House, zie http://www.babingtonhouse.co.uk/

Barnsley House in de Cotswolds, sfeervol en stylish manor house met faciliteiten voor de kids.
http://www.barnsleyhouse.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten