zaterdag 12 mei 2012

Fun & Chic (re)treats aan het Lac Leman

Genève, Lausanne, Lutry en het Franse Evians-les Bains zijn zomaar een paar droomlocaties aan de goudkust van Lac Leman.


3 bijzondere adressen die je niet mag missen:

1
Fabergé en Laduree zijn onlangs een tijdelijke samenwerking aangegaan in de vorm van een tijdelijke pop-up tearoom "Les Délices de Fabergé" aan de 5, rue Pierre-Fatio in Geneve. Je moet wel reserveren, 40CHF voor volwassenen en 25CHF voor kinderen.

Reserveringen via e-mail faberge.events@faberge.com of telefoon +41 22 707 1100. Fabergé’s salon privé is tot 16 mei a.s. omgetoverd in een salon de thé Parisienne en je kunt  tevens de nieuwste collectie bewonderen van Fabergé. Als dit iets te posh voor je is bezoek dan de Laduree winkel in Geneve of Lausanne voor de allerlekkerste macarons.

2

Charlie Chaplin


In Lausanne en nu ook tijdelijk in Evians-les Bains kun je niet om de legendarische Charlie Chaplin heen. In Palais Lumiere in Evians-les Bains is een hele leuke expositie met veel film- en fotomateriaal van zijn werk- en privé leven. Laat je kinderen kennis maken met Charlot en de Kid!
http://www.ville-evian.fr/france/DT1206089727/page/Expositions--Palais-Lumiiere.html3

Boutique hotel le Bourg7

Het plaatsje Lutry aan de beau lac staat op de Wereld-erfgoed lijst van Unesco (wijngaardterrassen van Lavaux ). Le Bourg 7 is een verborgen juweel waar ook kinderen welkom zijn.
Boek de loft voor 4 personen en geniet van een heerlijke weekend brunch op zaterdag of zondag.
http://www.lebourg7.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten