donderdag 24 mei 2012

Travel Notebooks

Zodra je op je reisbestemming bent aangekomen hebben je kinderen de holiday feeling meteen te pakken. Het vakantiegeluk kan beginnen. Zij zijn right away in het hier en nu. Binnen 2 tellen hebben ze de zwembroek al aan.  Bom-metje!

Wij als ouders zijn de eerste dagen vaak nog druk in de weer met inchecken en uitchecken op werk, Facebook, Linked in en Twitter. Bang om iets te missen op de cocktailparty van vrienden terwijl je zelf met een mojito aan het Cubaanse strand ligt. HOLA het is vakantie!

Van je kinderen kan je heel veel leren, living in the moment, weg met online altijd bereikbaar zijn en het gevoel hebben dat je thuis iets mist. Boeien zou mijn dochter zeggen.

Offline blijven tijdens een reis en alles 100% beleven is easy als je reiservaringen opschrijft. Koop een mooi Travel Notebook, schrijf en plak! Alle inspiratie die je opdoet op je reis zoals nieuwe recepten, museumkaartjes, verhalen, mensen die je hebt ontmoet, bijzondere adressen van hotels en restaurants, maak er een soort moodboard van. Vergeet ook niet polaroids te maken om in te plakken. Wat doe je nou eigenlijk met al die foto’s die je digitaal op je laptop of I-pad hebt opgeslagen? Laat je dochter de mooiste bloemen drogen in je vakantieboek of houten bloemenpers van je dochter.


Ziezo en dan heb je mooi Bali in een Moleskine, Thailand in je Midori travel notebook en Parijs in je Letterbox. Enjoy your trip en holiday feeling nog lang daarna!
De travel essentials die je hiervoor nodig hebt:

De mooie travel notebooks van Midori vind je bij de Options! in Amsterdam en kijk ook even  op http://www.travelers-notebook.com voor meer verkoopadressen.


Moleskine travel notebooks zijn in iedere goede boekhandel te krijgen en bij one of my favourite shops in Amsterdam, Cortina papier http://www.cortinapapier.nl

Via http://letterbox.oxatis.com kan je ook mooie travel notebooks bestellen.
Last but not least nog even een van de meest stijlvolle travel notebooks met de meest hippe, leuke en quirky adressen:

Louis Vuitton City Guides van L.A tot Berlijn http://www.louisvuitton.com  
en Little Luxe City Guides waaronder Going Glam with the Fam met Little Hong Kong en Little Bali)  http://www.luxecityguides.comGeen opmerkingen:

Een reactie posten