woensdag 16 januari 2013

Kleine Fabriek & mini dressing A/W 2013


Op Place des Lices in St. Tropez koop je het liefste zomerjurkje voor je dochter, voor de eerste babyschoentjes moet je in Knokke zijn en vergeet in Parijs voor je mini me niet even bij Zef voor "simple chic look" binnen te lopen. Weer back home vind je al die fijne merken vaak ook weer terug bij one of FTD's favourite online shops Little Fashion Gallery.
 
Maar de tijd dat je voor mooie en bijzondere kinderkleding echt naar België of Frankrijk moest is wel een beetje voorbij. In Nederland is steeds meer leuke en bijzondere kindermode verkrijgbaar en dat was te zien op de 16de editie van de Kleine Fabriek.
 
Wat waren de meest bijzondere merken die eruit sprongen voor wat betreft originaliteit, fun, simple chic & school proof? FTD zet haar favoriete merken voor A/W 2013 op een rij. Here we go:

Tocoto Vintage 

Het Spaanse Tocoto Vintage van Marta Navarro is ontstaan uit liefde voor haar eigen kinderen, het eiland Formentera en de zee. Nostalgie en romantiek met veel grijs- en taupetinten voor baby's. Too cute!

Barts

Komt erg van pas deze winterse dagen. Op je boze bolletje deze leuke "thee'mutsen van Barts en niet "weer" laten liggen op de sportclub, gymzaal, speeltuin....Le petit Lucas du Tertre


Twee Franse juristen uit Parijs beginnen 2 jaar geleden een modemerk. Inspiratie halen ze uit reizen, folklore, retro, vintage en een beetje La Hollande! Op de website lees je meer over waar de producten vandaan komen en hoe ze worden gemaakt.

 
Easy Peasy

Eco slofjes uit Frankrijk. Mooi gemaakt en net even anders dan al die snoepkleuren.
Six hugs & Rock & Roll

Nieuw en eco uit België. Kindermode van o tot 6 jaar.
Hup naar het skatepark. De merknaam zegt genoeg.Petrol Industries

Druk bij deze grote stand in de Kleine Fabriek. En terecht, schoolproof is het in ieder geval wel. Jongens en meisjes willen dit, no doubt.

Anne Claire Petit Accessoires

Gehaakte kleurrijke kinderkussens in de vorm van een uil of andere gekke beestjes als decoratie voor kinderkamers. Anne Claire Petit heeft ook het Orgelaapje met een muziekdoosje ontworpen, speciaal voor Museum Speelklok.
Voor aankomende S/S collectie deed FTD verslag van de Kleine Fabriek als guestblogger voor Luvaville. Have a look @ Mini dressing @ Kleine Fabriek en FTD voor Luvaville

Geen opmerkingen:

Een reactie posten