zondag 25 augustus 2013

Het Moderne Vakantiehuis

FTD is groot fan van oude landhuizen, sfeervolle cottages, droom riads en authentieke Franse manoirs met toile de Jouy behang en krakende antieke bedden. Maar overnachten in een design villa is ook geen straf. Steeds meer families met kinderen zijn op zoek naar het perfect stijlvolle adres voor een vakantie of weekend weg. Boutique hotels zijn er inmiddels in overvloed en nu is het de beurt aan het onder architectuur gebouwde moderne vakantiehuis zoal wij het kennen uit een Design Woon Magazine. Tot voor kort alleen voorbehouden aan prive eigenaren maar nu ook beschikbaar voor urban parents op zoek naar een stijlvolle escape.

Of het nu gaat om een bijzonder verblijf in London of in alle stilte genieten van een moderne villa in de duinen. Als je al een liefhebber bent van moderne architectuur heb ik een aantal WOW adressen voor je en zo niet dan ben je verkocht na het zien van onderstaande mogelijkheden in Engeland, Portugal, Zwitserland.............


Living Architecture

Mooi initiatief om mensen te laten kennismaken met moderne architectuur. Architecten uit o.a. Nederland en Noorwegen hebben huizen ontworpen die versmelten met hun omgeving zowel in London, aan zee en de Engelse countryside.


Design House in de buurt van Comporta, Portugal

Comporta is natuurlijk al very very special en een verblijf in dit huis is uniek.
Casa na areia, Comporta Portugal

Overal zand maar wel luxe verblijf je in Casa na areia.

Spaces 42

WOW vakantiehuizen op droomplekken zoals op Bali, Ibiza en in Verbier.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten