donderdag 29 mei 2014

Cheap & Chic Miami: Freehand hotel

IIn Miami Beach wil ik natuurlijk het allerliefste naar het Standard Hotel voor de SPA en eten en slapen in Soho Beach House. Heerlijk op mijn mooie ligbedje met fijne handdoek, muziekje op de achtergrond en mojito aan de rand van het zwembad.

Maar fancy hotels zijn niet altijd geschikt voor een gezin met 3 rondrennende kinderen en een hele middag `kijk mama, ik doe weer booommmetje!`. Bovendien is het nog best heel prijzig.

Maar ja, je wilt ook geen crap hotel of middelmatig saai. Voor families die niet allergisch zijn voor eenvoud, originaliteit, coolness en hostels is er het quirky Freehand hotel in Miami Beach.

Ingericht door dezelfde ontwerpers als het bekende Ace Hotel (London, NY, Los Angeles, Palm Springs, Portland Seattle en Panama) is Freehand hotel origineel en de locatie perfect. Er zijn ruime 2 persoonskamers en familiekamers met comfortabele(!) stapelbedden. Er is een cool tropisch terras met zwembad, ping pong tafels, een kleine bibliotheek en het ontbijt is inclusief (guave en kokoskoekjes, jus, koffie en fruit).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten