vrijdag 12 september 2014

Chilling out in een kindvriendelijk SPA hotel

Zin in een SPA hotel in de bergen. Ik wil een power walk in de natuur, yoga, meditatie, beetje tennis, zwemmen, een  en een `all liquid diet of een dieet samengesteld op basis van Ayurvedische principes. Poeh, heerlijk maar ik heb ook drie kinderen. Ik wil EN EN, dus genieten samen met mijn stadskinderen in de natuur en het hele SPA pakket om de batterij op te laden om totaal uitgerust thuis te komen. Hoe combineer je dat, kids & SPA? Het is best lastig een super fijn SPA hotel te vinden waar kids welkom zijn en waar het ook leuk voor ze is. Zeker kinderen van schoolgaande leeftijd willen actie! Geen trieste opvangkamer in een hoek van het hotel waar je de kinderen achterlaat.

Dus daarom een paar fantastische SPA hotels die kindvriendelijk zijn en midden in de natuur voor schone lucht en mooie herfstkleuren!

Schloss Elmau in Duitsland

A cool place to stay! Ten zuiden van Munchen. Naast de SPA is er een familie area met zwembaden en fitness center. Voor diner heb je keuze uit Fondue, top Italiaans of de Bistrot.

Hotel Stanglwirt

In Tirol is The Stanglwirt een heel fijn Bio & Wellness hotel in de buurt van Kitzbuhl met spectaculair uitzicht op de Wilder Kaiser. Enorme SPA faciliteiten, (boerderij)restaurants, tennisbanen en een manege. Het staat bekend als een celebrity hotel maar tegelijkertijd super gemoedelijk. Er is een gave kinderboerderij waar kinderen dagen zoet mee zijn. Hier komt geen I Pad, I Pod, I Watch of DS aan te pas. Heaven!

3 opmerkingen:

 1. Oh wat ziet het er heerlijk uit!
  Super mooi hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw! dat ziet er heel erg mooi uit hoor! Zijn de kosten daar hoog?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het zijn 5* hotels dus reken wel op prijzen vanaf 250 Euro. Even op de website kijken voor actuele prijzen.

  BeantwoordenVerwijderen