dinsdag 9 december 2014

Happy Holidays


Travel around the world voor de meest stijlvolle en WOW 'Christmas Delights' voor onder de kerstboom. Family Travel Delights LOVES:


Uit PARIJS:

Parisienne Aurelie Bidermann vindt inspiratie voor haar sierradenlijn door te reizen. Van Belize tot Zuid Italie. Inmiddels heeft ze ook een boutique geopend in New York. Je veux tout!Sarah Lavoine is een hippe interior designer uit Parijs. Als je kleur in je huis wilt gebruiken, she knows! Ze heeft o.a een boutique in Rue du Bac. Van banken in eendblauw, spiegels tot mooie schalen (Sicilië lijn). J'adore! 
Uit LONDON:

De Shrimps jas is the must have deze winter! De zijden pyjama is cool en chic. Bij Jo Malone in London is het Winter Wonderland. Zet de geurkaar van Jo Malone in ieder geval op jouw wishlist!

Uit AMSTERDAM:


Amsterdam City Treasure Map is beeldschoon en je vindt er alle bijzondere en fijne adressen in de stad. De City Map is prachtig geillustreerd en een mooi souvenir. Verkrijgbaar bij o.a. www.9straatjesonline.com
Bij de mooiste bookshop van Amsterdam, MENDO in de 9 straatjes vind je het pas uitgekomen boek, The Amsterdam Canals.


Uit NEW YORK

Snow Chic met deze muts de winter door via JMClaughlin.

 
Uit BARCELONA:

Het designbureau RS Barcelona weet speelgoed voor GROOT en klein heel aantrekkelijk te maken voor je interieur. Ik droom van de Ping Pong tafel. Maar deze is ook niet mis... Geen opmerkingen:

Een reactie posten