dinsdag 19 juni 2012

Weekend escape: je eigen privé eiland

Voor alle hardwerkende ouders met kinderen in de stad. Lees en droom wegSoms verlang je even naar geen stadsgeluiden om je heen en ruimte voor jezelf en de kids. Hoe fijn zou het zijn om een droomplek te vinden net buiten de stad waar je weer helemaal op adem kan komen en kinderen alle ruimte hebben om te spelen en de natuur te ontdekken. Waar je vrienden kan uitnodigen voor een lunch of BBQ, waar je leert rozen te snoeien en lekker veel appeltaarten kan bakken met de appels uit je tuin.

Het is maar 20 minuten verwijderd van Amsterdam maar het voelt alsof je in een andere wereld stapt. Aan een klein weiland ligt een bootje. Je vaart binnen 10 minuten door een surrealistisch waterlandschap met kleine eilanden, een beetje in the middle of nowhere naar je privé eiland. Zuiver water, stilte, een paar eenden in de verte en je legt aan. Je maakt de deur van de "Cabana" open en neemt tassen vol delicious food mee. Kinderen rennen naar de trampoline en klimmen in de door papa zelfgemaakte boomhut.
Je gaat zitten en staart naar de ontelbare waterlelies. Zuivere lucht en natuurgeluiden. Zal ik een duik nemen of met de kano varen. Misschien roeien met de roeiboot en straks nog een visje vangen? We lunchen uitgebreid en de visjes gaan op de BBQ.

Klein Hollands paradijs en wie dit gebied bij toeval ontdekt: Enjoy Serendipity!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten