dinsdag 21 januari 2014

City Treasure Map ♥ Kleine Fabriek

Met de 2014 winter editie van de internationale kindermode beurs Kleine Fabriek Amsterdam hebben bezoekers nieuwe inspiratie op kunnen doen voor de ´little ones`. Speciaal voor Kleine Fabriek Magazine heeft City Treasure Map een special Winter Edition gemaakt met een paar mooie winter wonderland treasures en hotspots in Amsterdam. City Treasure Map is een samenwerking tussen Family Travel Delights en SML Design. Deze samenwerking maakt het mogelijk om inspiratie voor reizen en authentieke en stijlvolle adressen op een originele wijze op de kaart te zetten, inclusief mooie illustraties. Voor meer informatie over ons product en samenwerkingsmogelijkheden kijk je op onze website www.city-treasure-map.com.
Ook dit jaar doet Family Travel Delights verslag van haar favorites van Kleine Fabriek. Er was veel Art & Fashion op de beursvloer, soms te veel kleur explosies met veel prints en hele coole accessoires zoals de superheld tassen van het Amerikaanse merk supermehero. We zien onze kinderen graag rondspringen in het Italiaanse Liu Jo en het Belgische Brian & Nephew is stoer en stijlvol voor onze schoolgaande kinderen.

Voor de little baby sweethearts is er nu ook een verzorgingslijn van Sophie la Girafe en is House of Jamie wat ons betreft de look of love voor kinderen van 0-4 jaar.  Kleding, accessoires voor thuis en onderweg (reisslaapzakje en dekentjes!) in mooie wit en natuurtinten met het herkenbare zwarte strikje zijn werkelijk too cute!

Een uitgebreide guestblog van Family Travel Delights voor de Deense lifestyleblog www.luvaville.com is coming soon..... stay tuned!Geen opmerkingen:

Een reactie posten