vrijdag 24 juni 2011

Beach essentials 2011

Ik blader door de Vogue en heb helemaal zin in een nieuwe flaphoed voor op het strand, nieuwe flipflops en de must-have strandtas van deze zomer.

Als je zonder kids naar het strand gaat neem je een paar beach essentials mee in je strandtas: handdoek, boek, tijdschrift, I-pod, zonnebril en sunscreen, klaar. Je vouwt je handdoek uit en de prinses ligt in de zon. Maar …. zodra je een paar kleine draken meeneemt ziet zo’n stranddagje er heel anders uit en dat begint al bij het inpakken.

Hoe herkenbaar. Een dagje naar het strand met de kids is soms een hele onderneming. Of het nu aan de Noordzee is of aan de Cote d’Azur, je moet altijd zoveel meenemen! In die nieuwe strandtas past net je eigen handdoek en sunscreen, maar waar laat je dan de andere 4 dikke handdoeken, emmers, schepjes en visnetjes? Uiteindelijk doe je deur achter je dicht met 4 plastic tassen en een luiertas, how charming! Als de “nomaden-familie” op het strand is aangekomen liggen de kleren en schoenen her en der verspreid in het zand en schept mijn jongste een hele stapel zand op mijn handdoek. Het boek had ik beter thuis kunnen laten, de sunscreen (of wat er nog van over is nadat zoonlief de tube heeft leeggedrukt in het zand) vermengd met zand schuurt op de huid. Maar wat maakt het uit? Even later zit ik met mijn knieën in het zand en bouw samen met mijn zoon een zandkasteel. Ik geniet, happy family dat we zijn!

Vooruit, een paar van mijn favoriete beach essentials voor deze zomer:

•Sunscreen met de juiste factor!! Vichy is verkrijgbaar bij de apotheek of embryolisse soleil via http://embryolisse-shop.nl/

• Bikini voor jezelf én mini me van het Franse merk Pain de Sucre, via http://www.paindesucre.com/. In St-Tropez is een boutique van Pain de Sucre.

• Voor vader én zoon dezelfde zwembroek van Villebrequin. In St-Tropez is een boutique maar je kunt ook eens kijken bij de online winkel http://www.vilebrequinonlinestore.com/

• Bij http://www.destrandhanddoek.nl/ kan je hele mooie strandhanddoeken bestellen die ook nog eens makkelijk in je strandtas passen.

• De hoed is wel de must-have deze zomer. Van panama hoed tot grote flaphoed bestel je bij http://www.asos.com/. Bij de Bijenkorf is ook een uitgebreide collectie hoeden.• Have a look at http://www.noirjewelry.com/ voor kleurige ShakaWrapAround armbanden.

• De Tropeziennes (zeker voor je dochter) zijn dé sandaaltjes die je kunt kopen in o.a. St-Tropez maar ook via de webshop http://www.sandaledupelerin.com/ of http://www.lestropeziennes.nl/

 • Kijk voor een mooie strandtas eens bij Antik Batik, via de webshop http://www.antikbatik.fr/


 Enjoy your summer holiday!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten