vrijdag 3 juni 2011

Girl talk & de meest stijlvolle hotelbars in Amsterdam

Elke 2 maanden heb ik een date met een groepje “nieuwe” vriendinnen. In de wereld van creche, schoolplein, kinderfeestjes en langs het hockeyveld ontmoet je altijd wel een paar hippe, lieve en interessante mamma’s. Je deelt immers dezelfde ervaringen van de ups & downs van het moederschap en bent volledig op de hoogte van de eerste tand die wordt gewisseld tot de laatste driftbui van het vriendje van je zoon. De mamma’s van - slash- inmiddels nieuwe vriendinnen weten man, kids, eigen carrière en sociale leven vaak goed te combineren. Na de chitchats in de speeltuin en op het schoolplein zit je zomaar samen op een avond aan de witte wijn in één van de trendy hotelbars. Weer even girlzz talk: over de onvoorwaardelijke liefde voor onze kids maar ook: wel of niet verhuizen uit de stad (terugkerend onderwerp omdat iedereen daar altijd een mening over heeft), carrière switch (nu of nooit), voor jezelf beginnen (nu of nooit), fashion (voor mijzelf en niet altijd voor de kids), de beste Day-Spa van Amsterdam, reizen (mijn blog) en gossip (juf, ouders, collega’s, mannen….)

Niets leuker dan na een dag werken of middagje taxi bedrijf -mamma brengt je van zwemles naar hockey weer naar huis dienst- te chillen met een goed glas wijn in een stijlvolle en trendy hotel-bar. De hotel-bars en lounges zij lang niet meer de eenzame hang-outs van reizigers met een jet-lag maar aantrekkelijke hotspots geworden. In New York, Parijs en London bestaat dit fenomeen al veel langer. In Amsterdam zijn ook een paar niet te missen adressen voor een heerlijke avond cocktails drinken met je nieuwe Best Friends in the City, Tchin Tchin!

The beste Hotel-Bars “that Hit the Spot”:

Cocktail Bar & Lounge Bridges in hotel Sofitel The Grand

Drink een cocktail of glas champagne met oesters uit de raw bar van Bridges.
http://www.bridgesrestaurant.nl/

Canal House

Onlangs geopend. Verborgen juweel aan de Keizersgracht. Je zit heerlijk op de zwarte banken in de bar maar half juni gaan ook de tuindeuren open naar vernieuwd terras waar je ook kan dineren. Ssst niet verder vertellen..
http://www.canalhouse.nl/

The Dylan

Voor romantic dinner met je geliefde moet je naar het restaurant Vinkeles maar met Best Friends zit je in de lounge of bar van dit mooie boutique hotel.
http://www.dylanamsterdam.com/Foto: Dylan Hotel
 College Hotel

De service is wat traag maar je zit wel lekker in de mooie lounge of op een mooie zomeravond op het terras.
http://www.collegehotel.com/


Foto: College Hotel

Conservatorium Hotel


Om in de gaten te houden. Het Lifestyle Hotel gaat dit najaar zijn deuren openen op een niet te missen A locatie tussen Stedelijk Museum en de PC Hoofstraat in.
http://www.conservatoriumhotel.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten