maandag 20 juni 2011

Fresh air en landelijke chic in de Ardennen

DOMAINE DE 'ARDOISIERE

Foto: website http://www.compagniedesbois.be/
 We blijven nog even in België. Niet op het strand maar in het bos!


In het bos zijn de wilde dieren.....
Er zijn soms van die adresjes die je helemaal niet prijs wilt geven.

Dit is er zo één: Domaine de l‘ Ardoisière in de Belgische Ardennen. Het is ongeveer 160 km rijden vanaf Brussel. Een paar kilometer van het middeleeuwse stadje Bouillon ligt het Domaine de l’Ardoisière. Het is een domein van 3 hectare met een cottage voor 9 personen en 5 verschillende suites voor maximaal 7 personen met thema’s zoals Hamptons, The Hut en Wonderland. De suites The Hut en Wonderland zijn samen te voegen voor maximaal 14 personen. De cottage en suites zijn mooi ingericht. Je hebt het comfort van een vakantiehuis maar inclusief hotelvoorzieningen.

Ga met vrienden en kids genieten van een lang weekend of midweek in dit heerlijke suite-hotel (prijzen vanaf 575 Euro). Maak heerlijke wandelingen met de kids door de bossen (wilde zwijnen spotten!). Je kan er paardrijden en vergeet niet een duik te nemen in het overdekte zwembad van Domaine de l’Ardoisiere. Alle-Sur-Semois is een leuk dorp om een borrel te gaan drinken in een van de café's.

Voor le petit dejeuner kan je natuurlijk zelf verse broodjes halen bij de bakker in het dorp maar je kan ook het ontbijt laten serveren en voor het diner gebruik maken van de traiteur service. Als je wat te vieren hebt maak je er een lekker bourgondisch feestweekend van. Er zijn veel mogelijkheden. Leg het voor aan de eigenaar.

Het is een juweel, onthouden en sssst.

http://www.compagniedesbois.be/


Foto's: website http://www.compagniedesbois.be/


Geen opmerkingen:

Een reactie posten